Da vi rečem...

16.08.2018.

Da vi rečem…

Da vi znate kolko ste me malo pre uvredili. Aooo… ručak mi je priseo. Jes’, Boga mi… na nos mi izađe, još mi se kamena kugla kotrlja po stomaku.

Elem…

Sednem ja da ručam. Krenem ko tajfun, a kako drugačije nakon 5.5 sati od doručka, kad na po ispustim viljušku, što je opet bolje nego da bacim kašiku… ako me razumete… jer sam shvatila da sam zaboravila duslikam ručak.

Gledam ja onaj brljavi tanjir, gleda on mene. Gleda me i ona nesrećna raskomadana krmenadla izmazana dižonom i onaj razbucani paradajz što se potuko sa krastavcem.. Nije za slikanje. Definitivno, zakljucim i krenem dalje. Šta ćeš… nije smak sveta. Gladna duša… dešava se.

I tako ja nastavim, al… probudio se đavo…
„A što bi uopste postovala kad za jutrošnji post ne dobi ni bedni lajkić u grupi“ reče i šmugnu neđe.

Aooooo…

Viđi stvarno…

Od jutros ni lajk za moj doručak, a baš sam se potrudila oko njega. Jesam ljeba mi. Al nije to bitno… nego, zar niko dudeli jedan lajk. Dobro… ljubičasto i crveno se baš i ne slaže, al kombinacija paradajza i luka je sjajna i zaslužuje bar po lajka. I ljeb jeste kupovni… al je zareskan fino… to je bar po lajka. Dakle jedan siguran lajk je mogao opravdano pasti Zatim kobasica… ona vredi makar 3 lajka. To je 4 lajka minimum..A jaja… tu nema spora da jedno zasluzuje BAR lajk, a ja imam 3 komata. To je minimum minimuma barem sedam lajkova. A tek peršun… „Nek idu u peršun“ pomislih. Ko da ne znaju kolko mrzim da ga seckam. Za to što se potrudih da ga naseckam bar 5 lakova zaslužih. Što mu ukupno dođe minimum 12 lajkova… a oni ni jedan. E, ni jedan bedni lajkić… iz sažaljenja bar… il ono za trud da se neko setio.

I tako…

…uvređena i za srce ujedena nastavim da prebiram po tanjiru bez volje da dalje jedem.

Odjednom…

…iz nekog budžaka iskoči anđelak, pa prasnu u smeh jedva izgovorivši što mu na um dođe… „E, mlato zamlato… da se nisi zablentavila u crtanje i da si post postavila kako si planirala, možda bi neki lajk i dobila“. Kako to reče, tako uz PUF nesta, a ja osta…

Eto…

…śedoh vam reći da sam vam oprostila što mi niste lajkovali jutrošnji post. I poželeti vam lep i nasmejan ostatak dana, a ja odoh da švrljuckam dalje.

Studio!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s